Nintendo Office (púrria) i Nintendo Studios (meravella)

Descobreix les 2 Nintendos:
Ja va sent hora que posem cada cosa al seu lloc i tractem a cadascú com es mereix.

Des de l’alertajocs, fa molts anys que insistim en la importància de NO tractar a Nintendo com una única entitat, com un sol tot, com una única corporació, que un dia treu un producte històric com el Zelda: Breath of the Wild i que a l’endemà anuncia Super Mario 3-ROMS pelades a 60€.

Són coses totalment diferents que provenen de 2 grups de persones totalment diferents. Per tant, des dels anys 80, nosaltres (els aficionats) i els “professionals” del sector, hem estat MOLT INJUSTOS, tractant-los i referint-nos a ells per igual.

Ha arribat el moment de canviar les coses. I des d’aquí us proposem aquests 2 nous termes:

NINTENDO OFFICE I NINTENDO STUDIOS

Nintendo Office: La directiva (amb tot el consell d’administració inclòs) i els encarregats de màrqueting i comunicació. Deixem de banda a l’accionariat perquè a l’hora de la veritat són RATES que només entenen de barres que pugen i baixen, i que no aporten absolutament RES a la companyia i als productes finals.

Nintendo Studios: Els equips de desenvolupament (el més gran, Nintendo EPD). Els que piquen pedra. Tot el personal que ha estat dissenyant i creant consoles i videojocs que han marcat el camí a seguir pel sector dels videojocs durant dècades. Enginyers i creatius que han parit genialitats com el control analògic, el wiimote, les portàtils estereoscòpiques, la recent consola híbrida, Super Mario Bros., Zelda Ocarina of Time o Animal Crossing.

Perquè dir que NINTENDO refregirà Zelda Skyward Sword del 2011, per la Switch, en ple 2021, i que a sobre el vendrà a 60€… no és correcte. No és precís. No és just.

Qui farà això serà la usurera NINTENDO OFFICE. Envellida, ultraconservadora i desconnectada completament de l’actualitat i el què és més trist, de tots els seguidors…

Els seguidors… de NINTENDO STUDIOS, creadors de, precisament, Zelda Skyward Sword del 2011.

M’imagino que els “jefassos” són al pis més alt, com a les pel·lis. XD

Un altre exemple clar: que a dia d’avui encara no hagin ni anunciat Mario Kart 9, NO és culpa de “Nintendo“, sinó de Nintendo Office. I alhora, tots tenim claríssim, que Mario Kart 9 serà una nova genialitat GRÀCIES A Nintendo Studios.

Per tancar el tema: des de l’alertajocs ens encantaria que “algun dia”, els elogis i crítiques a “Nintendo”, fessin diana. Que recaiguin a qui pertoca.
Potser d’aquesta forma, els senyors de les butaques de cuir que mengen phoskitos, es sentin al·ludits davant les crítiques (justificades) dels amants de la marca, quan prenguin decisions ERRÒNIES, USURERES o INCOMPRENSIBLES.
Nintendo Office, prou d’escudar-vos rere “La Gran N”. Doneu la cara.

Miyamoto i Furukawa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.