Nintendo entrarà al mercat mòbil i anuncia nova consola

Dos en un. Brutal jornada de Nintendo la d’aquest dimarts 17 de març de 2013! Sorpresa majúscula: Nintendo ha cedit a les pressions i finalment entrarà al sector “mobile (tablets, mòbils i altres suports). Però tot apunta a que no han perdut la xaveta i provaran de fer-ho de la forma més “natural” per a l’empresa, per als usuaris i per als seguidors.

Per una banda, el contracte inesperat amb l’empresa japonesa DeNA permetrà el desenvolupament de videojocs i aplicacions “smart“, completament nous i independents als projectes interns de Nintendo i destinats a les consoles normals. La secció “smart” podrà utilitzar qualsevol llicència de Nintendo per atraure el màxim de persones d’arreu del món i reforçar/publicitar al mateix temps els videojocs de la Wii U, de la Nintendo 3DS… i de la propera Nintendo NX!

I aquí arriba l’altra confirmació de la jornada. Amb el salt al sector mòbil, el mateix president de Nintendo, Satoru Iwata, ha volgut deixar molt clar, i de forma reiterada, que la prioritat de l’empresa no ha canviat gens i continuen sent els videojocs de màxima qualitat per a les consoles de l’empresa, i que la propera serà la Nintendo NX que serà presentada l’any 2016.

I han aprofitat per anunciar que la nova plataforma digital de Nintendo que substituirà el Club Nintendo a finals de 2015, unirà les dues consoles actuals (Wii U i 3DS), la futura Nintendo NX i també tots els dispositius de cada usuari (tablets, mòbils i PCs), de la mà també de la nova empresa amiga DeNA.

Tot un espectacle.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.