Satoru Iwata, president de Nintendo, es redueix el sou a la meitat

Satoru Iwata good bye

I la resta de l’equip directiu (inlcòs Shigeru Miyamoto, creador de Super Mario) també se’l rebaixa entre un 20 i un 30 per cent. Unes mesures preses a corre cuita al veure com la principal consola de Nintendo, la Wii U, no ven. Per ara acumula quasi 6 milions d’unitats a nivell global, una xifra que queda molt lluny de les previsions de la companyia japonesa.

No és el primer cop de Satoru Iwata es redueix el sou, sinó el tercer. La primera retallada va arribar l’any 2011 amb les males vendes del llançament de Nintendo 3DS, quan ja se’l va reduir un 25%, i durant l’estiu passat, amb el desastrós llançament de Wii U els directius es van reduir les pagues extra.

Tot un panorama que continuarà amb noves notícies demà mateix, quan el president de Nintendo realitzi una nova reunió d’inversors, que ha acumulat molts rumors en els últims dies. És probable que Nintendo entri per primer cop, i de forma forçada, al sector dels “smartphones”, amb aplicacions promocionals de les seves consoles i els seus videojocs. No ens perdeu de vista perquè us informarem EN CATALÀ de qualsevol nou moviment de la Gran N.

 

Anuncis

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.