El comandament de PlayStation 4 és una merda #etfelicitofill

SONY ha pecat d’avariciosa amb la seva PlayStation 4. Cada cop es veu més clar que els atractius 400 € (de preu de sortida) eren una ratera, i la gent ja s’hi enganxa els dits. En primer lloc perquè molts no van caure en el petit detall que t’obliga a pagar uns 50€ l’any si vols jugar online (abans era gratis), i ara amb les conseqüències d’uns materials de fabricació defectuosos, com els de les palanques analògiques dels comandaments oficials (Dual Shock 4). La goma que recobreix les palanques de control es desgasta d’una forma alarmant (especialment l’esquerra) en la majoria de casos, i cada cop són més.

Durant els últims dies són més els casos que salten a la xarxa en veure que NO ES TRACTA DE PROBLEMES PUNTUALS. Per tant, arribat aquest punt, Sony hauria de posar les cartes sobre la taula ràpidament i solucionar el problema dels seus usuaris si no vol que aquesta “taca” s’escampi més del compte.

Us deixem amb les fotos d’usuaris de PlayStation 4 que ja clamen al cel pel que passa amb els seus comandaments (que costen 60 €) i a més, no poden aprofitar els de PlayStation 3.

Tal hi com pregona Sony: “GREATNESS AWAITS”

Anuncis

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.