Aquestes són les 10 consoles més venudes de la història #videojocs

Aprofitant que comencem un nou any, i amb ell, una nova etapa en el sector dels videojocs i les consoles (amb Wii U, PlayStation 4 i Xbox One), és un bon moment per fer una aturada en el camí i fer la vista enrere. Us hem elaborat un diagrama de barres on podreu comparar amb un cop d’ull les 10 consoles més venudes (exitoses) de la història. És probable que tant PS3 com X360 acabin augmentant les seves xifres en els propers mesos ara que ja han assolit preus raonables. Però aquest és el punt de partida de la nova generació, que per ara ha començat amb una Wii U de Nintendo amb un any d’avantatge respecte les altres dues, però amb un màrqueting que ha fracassat estrepitosament. I unes PS4 i XOne que altre cop neixen CLÒNIQUES, amb preus, prestacions i catàlegs equivalents.

vendes totals acumulades fins 2013

Jo personalment només tinc un desig de cara als propers 5-6-7 anys de generació: que les diferents empreses i estudis de desenvolupament no s’entossudeixin en continuar esgarrapant-nos a base de jocs inacabats i DLCs de pagament absurds, que tornin a les arrels del negoci i es preocupin per llançar productes amb sentit. Divertits, innovadors (tot i que no sempre sigui necessari), “equilibrats”, verificats i de qualitat.

A partir d’ara recordeu que podeu continuar VISITANT LA SECCIÓ “VENDES” de l’Alerta Jocs perquè ja tenim el gràfic actualitzat amb les vendes “al dia” de les consoles de la nova generació! Per tant, podreu anar comprovant com evoluciona l’èxit de PlayStation 4, Xbox One, Wii U, PlayStation Vita i Nintendo 3DS!

Les xifres quedarien de la següent forma (en milions d’unitats):

  • PlayStation 2: 158
  • Nintendo DS: 155
  • Game Boy: 119
  • PlayStation: 104
  • Wii: 101
  • PlayStation 3: 82
  • Game Boy Advance: 82
  • Xbox 360: 81
  • PlayStation Portable: 81
  • NES: 62

font: vgchartz (els números sempre varien en les centenes de milers d’unitats, però generalitzant en milions d’unitats sempre hi ha bastant acord internacional).

Anuncis

Hi ha 8 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.