El màxim responsable de PlayStation 4 té dues Wii U

Shuhei Yoshida, president de SONY SCE (la secció PlayStation) ha comentat en una entrevista que desitja molt d’èxit a Nintendo. Però si interpretem bé les seves paraules, l’únic que fa és llançar “el trillat missatge” que Nintendo és per a nens:

“Quan analitzo la situació de Nintendo, no ho faig des de la perspectiva de competidora directa. Penso a gran escala en la situació actual de com la gent conviu amb la tecnologia, com juguen a videojocs i en quines plataformes, com aprenen a jugar a videojocs… i en aquest aspecte tant Nintendo com Sony estem en el mateix grup.”

“Necessitem que Nintendo tingui molt d’èxit perquè al màxim d’usuaris els agradi jugar a videojocs amb comandaments, no? Jo tinc dues Wii U, i jugo a jocs de Wii U amb les meves filles, perquè Nintendo fa videojocs familiars molt divertits i agradables.”

“Crec que els èxits o els errors depenen de com has establert les metes. Desconec en el cas de Nintendo quina meta es van proposar quan van llançar Wii U. Per a mi va ser una mica confús, perquè el que saben fer bé és crear productes segurs per a gent de totes les edats, i especialment per als nens i per a tots aquells que mai han jugat a videojocs, i convertir-los en jugadors.”

“Des del meu punt de vista, el que Nintendo ha fet amb Wii U és continuar el que saben fer millor. El que va resultar confús va ser el missatge de ‘Wii U també és per als jugadors hardcore (tradicionals)’. Però aquest any crec que han canviat el missatge clarament, i han tornat a les metes correctes.”

PlayStation 4 surt a la venda el 29 de novembre de 2013 a 399,99€ (joc online a part).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.