Tota la veritat sobre el preu de PlayStation 4

399,99€ … segur? NO. A principis de 2013 tant SONY com MICROSOFT van presentar les successores de PlayStation 3 i Xbox 360, que sortiran a la venda en els propers dies. I per aquest motiu m’agradaria aclarir un dels temes més comentats i falsejats/ignorats per part dels fanàtics de cada marca.

Sony ens vendrà la PlayStation 4 a 400€, com? Sí? 200€ menys que el que costava la PS3 el dia del seu llançament? Sí. I a més a més, resulta que serà 100€ més barata que la seva competidora directa, la Xbox One de Microsoft que es vendrà a 500€. –Ja me l’han venut! -Com? N’estàs segur?

Desgranem: L’actualització gràfica, tant de PS3 com de PS4 és bestial. Moltíssimes vegades més potent que la seva successora, per tant, és lògic que el preu sigui bastant elevat. En el cas de Microsoft encara s’eleva més perquè inclou en el paquet un GADGET anomenat “Kinect” que tothom coneix bastant bé, i per tant, el preu final s’encareix.

Però atenció! ALERTA! Per primera vegada a la història de SONY, el JOC ONLINE SERÀ DE PAGAMENT OBLIGATORI! -Iepaaaaa! Què vol dir això? Doncs que el servei de joc (multijugador) online, és a dir, un dels puntals més forts del sector actualment NO es reflecteix al preu “oficial” de PS4.

En el cas de Xbox One ja es donava per suposat perquè Xbox 360 ja cobrava pel servei online, però en el cas de SONY és enganyós, perquè LA MAJORIA d’usuaris de PlayStation 4 NO tindran la consola pel joc “monojugador”, sinó per l’online. I això suposarà una despesa anual obligatòria de 50€. Si calculem de mitjana que els usuaris tindran la consola al llarg d’uns 5 anys… els càlculs són ràpids: 650€ no ens els traurà ningú.

ps3 ps4 sony

Si a més a més, tenim present que PlayStation 4 NO SERÀ COMPATIBLE amb els comandaments de PlayStation 3 ni amb els seus jocs… que cadascú en tregui les seves conclusions.

I no estic defensant la consola de Microsoft, al contrari, Xbox One em resulta la consola més repulsiva de la història dels videojocs. Presentada dins un “projecte” aberrant de mesures exagerades que Microsoft va retirar ràpidament al veure que Sony no s’hi sumava. Per a mi personalment, Microsoft ha desaparegut del sector, i tant de bo, Xbox One sigui l’última consola de Bill Gates i les seves rates.

La nova generació de Sony i Microsoft ja és aquí, i arriba carregada d’INNOVADORES idees per xuclar-nos fins l’últim cèntim. BENVINGUDES!!!! Viscaaaa!!!!

Anuncis

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.