Wii U no arrenca, però Nintendo no frenarà: Satoru Iwata torna a parlar

Satoru Iwata, President of Nintendo Co., Ltd., poses after Nintendo's E3 presentation of their new Nintendo 3DS at the E3 Media & Business Summit in Los Angeles

Satoru Iwata, president global de Nintendo, ha tornat a realitzar declaracions després d’una reunió d’inversors. Aquí us deixem les paraules més destacades, totes juntes i resumides (i no dividides i repartides en trenta notícies com fa la majoria de webs de videojocs):

– “Nintendo ha incrementat la seva força de treball de 4.000 a 5.000 empleats en tot el món, i al mateix temps ha conservat les grans inversions en investigació i desenvolupament (I+D). Tot i això, els marges de beneficis no han millorat, degut a les baixes vendes del primer any de vida de Wii U. Les oscil·lacions a l’alça i a la baixa dins el sector dels videojocs és un fet habitual, per tant, continuarem potenciant el negoci a gran escala, amb bons desenvolupadors, una àmplia localització i decisions intel·ligents. No veiem un futur negre per a Nintendo.”

– “Nintendo 2DS no substitueix a Nintendo 3DS, ni de lluny. És una versió més barata i assequible per continuar potenciant la popularitat i vendes de Nintendo 3DS. Especialment dissenyada i pensada pel llançament del nou Pokémon X i Y.”

– “L’oferta de software pel final d’aquest any fiscal (fins al març 2014) es centra en la diversió a la sala d’estar. Nintendo està preparant un gran nombre de jocs de tall tradicional i pels jugadors més experimentats de cara al proper 2014, però l’oferta nadalenca es centra en la família, jocs pels pares, els nens i els avis. Per aquest motiu no ens preocupa el llançament de PS4 i XOne, perquè els productes que s’ofereixen són molt diferents, al contrari, ajudarà a enfortir el sector.”

– “Nintendo eShop ofereix una major flexibilitat en preus i formes de promocionar els nous llançaments. No es descarta el llançament de Wii Sports Club en edició física en un futur. Per aquest Nadal s’han prioritzat el tennis i les bitlles.”

– “No tenim cap intenció de distribuir els nostres jocs en sistemes ‘smart’, al contrari, hem de potenciar i augmentar el valor del nostre hardware precisament amb els nostres videojocs. Enriquir la Consola Virtual de Wii U i 3DS iniciada amb Wii. Aquests videojocs en format digital són molt flexibles i hem d’estudiar la millor forma d’oferir-los als nostres usuaris.”

font: nintendoeverything

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.