Resum “Nintendo Direct” 1 d’octubre 2013

Hola! Han passat 5 dies però no puc deixar passar la conferència Nintendo Direct del passat 1 d’octubre (per la seva notorietat). Aquí en teniu el resum:

SUPER MARIO 3D WORLD (Wii U) – Es mostra un nou tràiler del joc estrella per a Wii U d’aquesta campanya nadalenca. Un tràiler que ha portat molta cua després de la seva publicació perquè el fòrums de mig món s’han agenollat als seus peus. El tràiler de presentació del joc a l’E3 2013 es va limitar a mostrar les “novetats” principals, com són la transformació de gat i el nou sistema multijugador a 4 (recuperant, a més, les característiques úniques de cada jugador com a SMB.2) … i no va agradar perquè semblava un joc “a mig fer”. Amb aquest nou tràiler, Nintendo ha demostrat que porta molta teca, i que pot convertir-se en un nou referent de les plataformes. Sortirà a la venda el 29 de novembre de 2013.

Nous comandaments Wii Remote Plus versió Mario i Luigi – De color vermell i verd respectivament amb la lletra “M” i “L” al centre. A la venda el 8 de novembre.

WII PARTY U (Wii U) – Es mostren uns quants minijocs del mode “Festa a casa” on el protagonistes són el Wii U GamePad i els Wiimotes. “A cullerada neta” passarà un riu per la pantalla del GamePad i els jugadors usaran els Wiimotes com si fossin culleres, carregant l’aigua del riu i buidant-la a les ampolles que es mostren al TV. “Dansa a la plaça” farà que els jugadors ballin al voltant del GamePad, mirant a la pantalla quins moviments han de seguir. “Dits enganxats” serà una mena de “Twister” però utilitzant els dits amb els botons i pantalla del GamePad i Wiimotes. A la venda el 25 d’octubre (joc + Wii Remote Plus) també s’inclourà al paquet una nova base de plàstic (horitzontal) per al GamePad que permetrà jugar més còmodament a diferents minijocs.

DONKEY KONG COUNTRY: TROPICAL FREEZE (Wii U) – Degut a que es vol perfeccionar la qualitat final del producte, el seu llançament queda aplaçat fins al primer trimestre de 2014. Inicialment havia de sortir abans de Nadal. Iwata es disculpa pel retard.

MARIO & SONIC ALS JOCS OLÍMPICS D’HIVERN: SOCHI 2014 (Wii U) – Per primer cop a la saga, s’activa el mode multijugador online. Seran 4 esports diferents, on les victòries individuals s’aniran sumant al recompte de medalles per països, i així establir una espècie de “jocs olímpics online” amb rànquings en temps real. A la venda el 8 de novembre de 2013.

SUPER SMASH BROS. WII U & 3DS – Es confirma Sonic com a personatge jugador.

PIKMIN 3 (Wii U, ja a la venda) – S’activen nous escenaris del mode “Missions”. La primera (número 6) és gratuïta, i el paquet conjunt de missions (número 7, 8, 9 i 10) costa 1,99€. També s’actualitzen els rànquings de puntuacions online perquè siguin més precises.

THE LEGEND OF ZELDA: A LINK BETWEEN WORLDS (3DS) – S’anul·la la tradicional estructura de joc “nova masmorra > nou ítem > usar ítem per superar la masmorra”. A partir d’un punt determinat del joc, els jugadors seran qui triarà la propera masmorra a superar… i en cas que necessitin nous ítems, podran “llogar-los” o comprar-los a la tenda del Ravio, un nou personatge. A la venda el 22 de novembre de 2013.

NOU KIRBY (Nintendo 3DS) – S’anuncia un nou videojoc de la saga principal de Kirby per a Nintendo 3DS. Pel primer vídeo sembla que jugarà i aprofitarà molt l’efecte estereoscòpic de la consola (és a dir, les mal-dites 3D). El joc encara està en ple desenvolupament i no sortirà fins ben entrat l’any 2014.

Wii KARAOKE U by JOYSOUND (Wii U, Nintendo eShop) – El típic karaoke de tota la vida, que no valora com cantem ni res de res (tot i que hi ha un mode per avaluar-nos). El videojoc es descarrega de forma gratuïta des de la botiga digital Nintendo eShop, i quan es vol cantar, s’ha de pagar un “tiquet”, que pot ser d’una hora (1,99€) 24 hores (4,99€) o un mes (14,99€). La llista de cançons començarà amb 1.500 i s’anirà ampliant amb el temps. Cada consola Wii U disposarà d’una 1a hora gratis. Disponible a partir del 4 d’octubre de 2013.

SONIC LOST WORLD (Wii U i 3DS) – Nou tràiler. Inclourà mode multijugador local per a 2. Sortirà a la venda el 18 d’octubre de 2013.

SCRIBBLENAUTS UNLIMITED (Wii U i 3DS) – Després d’un llarg retard, arribarà al mercat europeu el dia 6 de desembre de 2013.

PHOENIX WRIGHT: ACE ATTORNEY – DUAL DESTINIES (Nintendo 3DS, només a Nintendo eShop) – Disponible només per a descàrrega el proper 24 d’octubre de 2013. Demo ja disponible.

BRAVELY DEFAULT (Nintendo 3DS) – A la venda el proper 6 de desembre de 2013. Nou vídeo explicatiu dels personatges principals. Les reserves del joc obtindran un llibre d’edició especial amb artworks (il·lustracions).

Hi ha un comentari

  1. Em fot molt mal veure aquesta bandera aquí al mig… em sembla que a partir d’ara penjaré sempre els vídeos britànics i qui vulgui que es busqui la versió espanyola, que ja som prou grandets, no?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.