Wii U rebrà aquesta tardor els nous Wii Fit i Wii Sports

S’han presentat en la nova conferència NINTENDO DIRECT d’ahir dimecres:

En primer lloc, “Wii Fit U” està pensat per sortir més barat a tots aquells qui ja tenen la Wii U i la bàscula “Wii Balance Board”, perquè només els caldrà comprar en nou accessori “Fit Meter” per obtenir el joc complet. El Fit Meter és un sensor avançat que incorpora podòmetre i giroscopis, dedicat a calcular les calories que crema l’usuari en el seu dia a dia, transferir les dades al joc (sense fil) i combinar-les amb les propostes d’exercicis més adequats per a cadascú. Disponible a partir de l’1 de novembre de 2013.

Al vídeo també trobareu el nou “Wii Sports Club“, que en aquesta ocasió només es podrà comprar en format digital a la botiga “Nintendo eShop” i només serà compatible amb els comandaments “Wii Remote Plus” per oferir la màxima precisió. Es podrà comprar cada esport per separat a 9,99€, o el lloguer del paquet complet per 1,99€ durant 24 hores. Disponible a partir del 7 de novembre.

També s’ha actualitzat l’aplicació “Google Street U” per ser compatible amb la bàscula “Wii Balance Board” i poder recórrer els mapes “caminant”. Google Street U continuarà sent gratuïta fins al proper 31 d’octubre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.