Sony = Make Believe COPY. Quan la còpia surt abans que l’original.

“Es que és es colmo!” diuen a Ses illes.

El 2 de juny de 2009, Nintendo va presentar un accessori en desenvolupament, anomenat Wii Vitality Sensor. Un aparell en forma de pinça, capaç de detectar el nivell de relaxament o nerviosisme dels jugadors. Un producte innovador i amb molt potencial que podria dotar als jocs d’un “sisè sentit” a l’hora d’interaccionar amb l’estat d’ànim dels usuaris. Un exemple ràpid: jugant al Tetris… la consola ens faria caure les peces més de pressa si ens nota molt tranquils… i frenar-les en cas de taquicàrdia… xD Imagineu de què seria capaç aquest accessori en un joc de… per exemple… TERROR.

Doncs bé, aquell prototip, que a primera vista podia resultar incòmode, pel fet que “inutilitzava” la mà esquerra, va desaparèixer del mapa per, evidentment, millorar i trobar-lo integrat en un nou comandament. Qui sap si la funció Vitality Sensor és una de les sorpreses que amaga el comandament de Wii U.

Però per tots és conegut que amb SONY “qui no corre vola”, i que són capaços de copiar i fer-se seves les idees de qualsevol altre. Esquivant patents a tort i a dret, aquesta setmana s’ha descobert que aquell mateix any (2009) van assegurar-se la jugada, i ells també tindran (si volen) el seu propi “Vitality Sensor” que han patentat com “Biometric Sensor”, amb les mateixes funcions. Si Nintendo no es posa les piles, Sony aconseguirà per primera vegada, vendre la còpia abans no surti l’original.

Amb situacions tan aberrants com aquesta, ningú s’hauria d’estranyar del secretisme extrem amb el que Nintendo protegeix les seves futures consoles i jocs. Una patinada com la de 2009, poden pagar-la cara. Continuarem informant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.